8780 3666 // ungdomsskolen@odder.dk

Betingelser

INFORMATION OM BETALING

Du kan betale med dankort, Visa / Mastercard og MobilePay hos UngOdder.

  1. Køb

Du kan købe en tilmelding via hjemmesiden  www.ungodder.dk - Beløbet bliver trukket på kontoen, når tilmeldingen bekræftes af ungdomsskolen. Når tilmeldingen er bekræftet, vil du modtage besked fra UngOdder enten per brev, mail eller sms. Når en tilmelding er bekræftet, er den bindende.

  1. Pris 

Alle priser er i DKK (danske kroner). 

  1. Tilmelding uden betaling.

Tilmeldinger opdateres dagligt og de tilmeldinger, der er foretaget uden betaling slettes automatisk den efterfølgende dag. Hvis man vil være sikker på, at man er tilmeldt, skal man betale i forbindelse med tilmelding. 

  1. UngOdder gør opmærksom på at: 

Du skal inden betaling kontrollere, at det er den korrekte aktivitet, som du tilmelder dig. 

Prisen på en aktivitet refunderes kun i tilfælde af, at arrangøren aflyser aktiviteten.

Information om arrangørens navn, adresse, telefonnummer m.m. kan ses på hjemmesiden. 

  1. Personoplysninger

UngOdder er ansvarlig for indsamling og behandling af persondata. De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb (navn, adresse, postnr. by, e-mail og telefonnummer) bruges udelukkende til ordre-behandling og bliver ikke videregivet til andre. Udover de personlige oplysninger logges også ip-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omkring misbrug/svindel. 

Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret (CPR-nr. sendes/opbevares krypteret), men ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til PBS. UngOdder har IKKE adgang til dine kortoplysninger. 

 

UngOdder

Nølevvej 2
8300 Odder 

Mail: ungdomsskolen@odder.dk

Telefon: 8780 3545

CVR: 32264328

BETALING VED REJSER

UngOdder arrangerer forskellige studierejser hen over året. 

Uanset hvilken studierejse, du er tilmeldt, gælder nedenstående nemme regler:

Når du har tilmeldt dig en studierejse, bliver du og dine forældre inviteret til et informationsmøde, hvor I vil møde lærerne og høre om studierejsens indhold, pris og andre praktiske detaljer. 

Tilmeldingen til studierejsen er først bindende, når du har betalt depositum.

Betalingen til rejser opdeles i rater, der vil til informationsmødet blive omdelt papir med oplysninger om betalingen af depositum og de efterfølgende rater. 

Depositum betales ikke tilbage med mindre, at det er UngOdder, der aflyser rejsen.

Hvis du bliver forhindret i tage med på studierejsen og er startet med indbetalingerne til rejsen, så kan du ikke få de indbetalte penge retur. Og du er forpligtet til at betale for de ydelser UngOdder har bestilt og betalt for. Det vil typisk være flybilletter og overnatning.

Der tages for hver rejse med UngOdder forbehold for prisstigninger fra rejsebureauets side, samt - hvis der rejses med fly - forbehold for ændrede afgangstider.

Vores studierejser er uden alkohol. 

På vores studierejser overholder vi vores aftaler og følger normerne for adfærd i de lande, som vi besøger.

 

Har du eller dine forældre spørgsmål til ovenstående, så kontakt venligst UngOdder på tlf. 8780 3545