8780 3545 // ungdomsskolen@odder.dk

Kunst og mindfulness for børn - Efterår

Udsolgt Kreativ Skole

Næste gang
mandag 25. sep. kl. 15:00-17:00
Sidste gang
mandag 9. okt. kl. 15:00-17:00
Sted
Underværket, Vitapark
Aldersgrænse
Fra 6 år til og med 9 år.
Pris
200 kr.
Holdet er fyldt.

Ledige pladser på venteliste
2

Beskrivelse

På dette hold vil vi gennem fælles lege, malerier og tegnerier lære hinanden at kende og blive trygge ved hinanden. Vi vil lave forskellige kreative og kropslige øvelser for at mærke kroppen og tømme hovedet for tanker. Vi vil male, tegene og måske også arbejde med tredimensionelle formgivninger. 

Gennem samtale og leg med billeder bruger vi vores kreativitet og nysgerrighed - og intet er forkert eller grimt.

Holdet vil foregå i Underværket i Vita Park mandage fra kl. 15-17. Første gang er mandag d. 4. september 2023 og sidste gang mandag d. 9. oktober. Der er 6 undervisningsgange i alt. 

 

Om underviseren:

Mit navn er Else Bek Andersen.
Jeg glæder mig til at komme i gang med børnegruppen. Jeg har arbejdet med børnegrupper i forskellige sammenhænge, hvor vi har anvendt tegnerier, malerier, lege, fysiske øvelser. Kunst og kreativitet har jeg benyttet mig af med såvel børn som voksne.
Jeg er først og fremmest optaget af at skubbe til børnenes iboende kreativitet og skabende energi. Det handler om at mærke sig selv, fordi herfra får man givet et autentisk udtryk. Når man mærker sig selv, så har man et udgangspunkt for sin kreativitet, men det er også herfra, at der sker udvikling af netop sin egen iboende kreativitet, nysgerrighed og skabende kraft – leg, når den er bedst.


Andre hold i samme kategori